Visitekaartjes voor je blog

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd voor een foodevent (klik hier om mijn artikel daarover te lezen) en ik besloot toen dat het tijd was om visitekaartjes te laten maken.

35118944_10215188637537004_1264006349772029952_n.jpg

Ik vond het belangrijk om met visitekaartjes naar het foodevent te vertrekken. Zo kon ik aan elk interessant bedrijf mijn visitekaartje geven zodat ze direct mijn gegevens hadden. Later konden ze mij dan gemakkelijk contacteren als ze geïnteresseerd waren in een samenwerking. Ik heb dankzij mijn visitekaartjes heel wat samenwerkingen kunnen regelen! Op de visitekaartjes was mijn website te vinden met mijn mediakit (een soort van CV maar dan voor je blog), mijn adres, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres.

Voorkant.jpg

Ik bestelde mijn visitekaartjes bij de Fotofabriek. Ik heb ze laten ontwerpen door een vriend van mij en ik was heel blij met het ontwerp en hoe ik ze uiteindelijk ontvangen heb! Het ontwerp past bij de kleuren van mijn blog wat ik echt professioneel vind. Ik heb met trots mijn visitekaartjes aan elk interessant bedrijf afgegeven en ik heb er nog veel over die ik af en toe nog zal gebruiken in de toekomst!

Denk jij er ook aan om visitekaartjes te laten printen voor je blog of misschien voor je Instagrampagina of Youtube channel? Klik dan hier om ze te bestellen. Klik hier om naar de website van de fotofabriek te gaan.

Liefs,

Jana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.