Een mooie wereldkaart als decoratie: review wereldkaarten.nl

Een tijdje geleden ontving ik een wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl. In deze blogpost ga ik jullie vertellen wat ik van deze wereldkaart vind.

Het eerste gedacht toen ik de wereldkaart ontving was: wat is hij groot (150x100cm)! Ik was al bang dat hij misschien iets te groot was om op te hangen in onze studio haha.

34140889_1833386910053064_9212067377989025792_n

Pluspunten

De kleur van de wereldkaart was exact zoals ik mij had ingebeeld. Het blauw past perfect bij het interieur van onze studio. Ik hou ervan dat deze kaart redelijk eenvoudig is. De namen van de landen staan op de wereldkaart wat ik echt heel interessant vind. Zo weten we meteen waar we naartoe willen.

36559144_10215332736619391_3272047356157100032_n

Minpunten

Helaas was de wereldkaart beschadigd toen we ze ontvangen hebben. Er is een hoek die wat beschadigd is en bovenaan is er ook een beschadiging van de wereldkaart. De wereldkaart werd geleverd in een camionet en ik denk dat het daar wat is misgelopen als ik de camionet zo zag. Daarnaast had ik de vlagjes die ik bij de wereldkaart besteld had, niet ontvangen. Gelukkig reageert wereldkaarten.nl zeer snel op e-mails dus ik kreeg direct antwoord. Ik vond het niet echt nodig om een nieuwe wereldkaart te vragen want de beschadigingen vallen niet op en ik kreeg meteen de vlagjes opgestuurd. Ik vind de wereldkaart vrij prijzig maar ik denk dat je ook deels voor het design betaald.

Ik zou zeker aanraden om een wereldkaart te bestellen, vooral aan de travelholics onder ons. Als student zou ik het product helaas niet snel kopen omdat mijn budget dat niet toelaat.

Wil je graag zelf een wereldkaart bestellen? Kijk dan op de website van wereldkaarten. Bij hetzelfde bedrijf kan je ook een plexiglas foto krijgen.

One thought on “Een mooie wereldkaart als decoratie: review wereldkaarten.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.