Een foto op aluminium als aandenken

20180308_232036_0001

Twee weken geleden bestelde ik op fotofabriek.nl een foto op aluminium. In deze blogpost laat ik die zien aan jullie.

Zoals sommigen van jullie wel weten, ging ik vorige zomer naar Thailand. Dit was echt de mooiste reis die ik in heel mijn leven gemaakt heb. Je kan hier een terugblik naar Thailand lezen.
Het leek mij super tof om een mooi aandenken aan Thailand op aluminium te zetten en op te hangen in ons kot (of kamer zoals mijn Nederlandse volgers dit noemen geloof ik). We kozen voor de mooie foto hieronder die mijn vriend trok op de Pai Canyon. De zon maakte dit plaatje perfect en we vonden dat het leek alsof deze foto door een professional getrokken was.fotothailand.jpg
Toen ik de foto op aluminium ontvangen had, kon ik al niet wachten om hem op te hangen. De foto ziet er mooist uit in het licht omdat de kleuren dan goed uitkomen. Het is niet zo een grote foto dus het zou niet mooi geweest zijn, moesten we hem ophangen op een volledig lege muur. We besloten om hem naast de TV op te hangen, daar past hij perfect. Als we later gaan samenwonen, zou ik deze foto denk ik boven een nachtkastje hangen met een nachtlampje dat erop schijnt. Mijn vriend en ik houden echt van foto’s als aandenken dus we zijn er heel blij mee.

IMG_20180312_111908__01.jpg
Dit is een mooie toevoeging aan onze fotocollectie. We gaan hier veel genot van hebben!
Wil jij graag een foto bestellen? Klik hier om naar de website van de fotofabriek te gaan. Ze hebben echt heel veel keuze! Als je hier klikt ga je naar de foto op aluminium.

Liefs,

Jana
Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.