5 items op mijn verjaardagswenslijst

20180308_232036_0001

Vandaag is het mijn verjaardag, daarom leek het mij een leuk idee om te delen wat er op mijn wenslijst staat. 

1. Een zakspiegeltje

Heb jij dat ook soms dat je na het fietsen bezweet toekomt in de les of op je werk? Of dat je nat bent van de regen? Ik heb nooit tijd om in de spiegel te gaan kijken of mijn haar nog goed ligt en of mijn schmink nog mooi is. Het lijkt me handig om zo een zakspiegeltje te hebben zodat ik dan kan controleren of alles nog ok is.

spiegel

Klik hier als je ook eens een kijkje wilt nemen op de site van Rapunzel Of Sweden. Ze hebben heel veel haaraccessoires en als je mijn korting ‘FITLIFESIX’ gebruikt, krijg je 10% korting op je bestelling!

2. Huispak

Eigenlijk wil ik al heel lang eens een huispak, een onesie of iets wat er op lijkt. Het lijkt me zo gezellig om thuis te komen en dit aan te trekken. Nu doe ik vaak gewoon sportkleren aan als ik thuiskom omdat die veel makkelijker zitten. Ik vind de kleur van dit huispak echt heel mooi en ik hou van velvet!

jumsuit

Op onepiece.com hebben ze echt heel veel van deze jumpsuits. Er zitten zeer mooie dingen tussen! Als je hier klikt, ga je naar hun site. Met mijn kortingscode ‘FITLIFE6’ krijg je 15% korting op je bestelling.

3. Draadloze koptelefoon

Ik heb al een draadloze koptelefoon maar dit was een heel goedkope en hij zit dan ook super slecht. Op deze koptelefoon ben ik helemaal verliefd. Het kleur is echt mijn ding! Hij zou ook mooi staan bij de jumpsuit van hierboven.

koptelefoon

Deze koptelefoon komt van urbanista.com. Ze hebben allerlei koptelefoons en oortjes en ik ben erg fan van hun designs. Klik hier om naar de website te gaan. Met mijn code ‘FITLIFESIX’ krijg je 10% korting op je bestelling.

4. Skischoenen

Ik ben nu denk ik vijf jaar op rij gaan skiën. Natuurlijk is het altijd veel fijner om je eigen skischoenen te hebben. Je hoeft niet met je voet in iemand anders zijn zweet te zitten en de schoen is afgestemd op jouw voet. Ik zou heel graag vrouwelijke schoenen hebben, daarom koos ik deze witte van Technica. Mijn vriend heeft ook skischoenen van Technica en hij is er heel tevreden mee.

TECNICA-TEN-2-75-W.jpg

5. Activity tracker

Ik heb eventjes een Fitbit gehad maar die ging helaas snel kapot. Tevreden was ik wel maar toch heb ik geen nieuwe gekocht. Ik had het gevoel dat ik het ook niet echt miste. Nu merk ik wel dat ik helemaal niet actief genoeg ben en ik denk dat een activity tracker mij daarbij zou kunnen helpen. Ik koos deze horloge van Fitbit omdat ik (rara) het kleur heel mooi vind. Nu merk ik pas dat eigenlijk 3 van de 5 items op deze lijst dezelfde kleur hebben. Oepsie! Het is dan ook zo een mooie kleur.

fitbitt.png

Mijn vorige Fitbit kocht ik via bol.com. Ik heb na een half jaar gebruik mijn volledige aankoopbedrag teruggekregen omdat mijn Fitbit kapot was. Ik ben altijd al zeer tevreden geweest over bol.com. Klik hier als je de Fitbit eens wil bekijken.

Ziezo, dit zijn dus de dingen die ik wel graag zou krijgen voor mijn verjaardag maar met wat liefde van vrienden en familie ben ik ook al meer dan tevreden!

Liefs,

Jana

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “5 items op mijn verjaardagswenslijst

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.