De lekkerste granola TLANT review

Ik had de laatste tijd nog heel veel producten die ik moest reviewen en ik was TLANT eventjes uit het oog verloren. Toch wel het reviewen waard!

IMG_20180503_164017.jpg

Ik leerde TLANT kennen op het foodevent waar ik in maart naartoe ging. Hun producten zagen er heel leuk uit. Toen ik ze proefde, merkte ik ook dat ik de smaak lekker vond! Toen ik hen vertelde over mijn blog, kreeg ik meteen heel veel producten mee naar huis om te testen. De mensen van het bedrijf waren super vriendelijk en enthousiast! Maar wat vond ik nu van de producten?

IMG_20180516_171808.jpg

Pluspunten

De SCHOCKING CHOCOLATE granola was één van de beste granola’s die ik ooit gegeten heb. De SNEAKY CINNAMON vond ik minder goed dan de SCHOCKING CHOCOLATE granola maar nog steeds heel lekker. Ook de CRUMBLING COCONUT en de WHIZZY WALNUT granola vond ik heel lekker. De confituur bevat geen suiker, toch is het ook één van de beste die ik ooit gegeten heb. Ik ben sowieso al fan van appel en kaneel dus deze combinatie was voor mij perfect. De verpakking is heel mooi en ook handig. De granola’s waren allemaal heel lekker. Ze waren helemaal niet droog, veel minder dan de granola’s van andere merken die ik al geproefd heb. Alle producten zijn gezoet met natuurlijke producten (honing, dadels, appelsap, appelextract…). De granola crackers waren ook lekker met wat confituur. De CINNAMON & ALMOND cracker smaakte naar speculaas en daar hou ik van!

IMG_20180509_075310-2.jpg

Minpunten

De kokossmaak bij de CRUMBLING COCONUT granola mocht iets meer vond ik. Ik ben heel erg fan van kokossmaak. De WHIZZY WALNUT was niet zo zoet. Ik ben een echt zoetebekje maar ik had deze met mango gegeten dus het kan ook wel zijn dat de granola daarom minder zoet leek. De crackers waren voor mij niet zoet genoeg om zo op te eten. Ze waren ook een beetje droog. Met confituur vond ik ze wel heel erg lekker! Ik heb de TLANT producten nog in geen enkele fysieke winkel gevonden. Dat vind ik heel jammer want zulke producten zal ik niet zo snel online bestellen. De granola is ook heel wat duurder dan de granola die ik normaal koop.

IMG_20180530_181552.jpg

In het algemeen zou ik de producten van TLANT zeker aanraden. Persoonlijk koop ik liever mijn producten in de winkel maar de prijs-kwaliteitverhouding vind ik goed. Ik zou deze verkiezen boven de goedkopere granola die ik normaal koop.

Liefs,

Jana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.