Review maaltijdboxen Marley Spoon

Vorige week kreeg ik van Marley Spoon twee boxen die ik mocht testen. In deze blogpost lees je wat ik ervan vond.

Marley Spoon lijkt op Hello Fresh. Je krijgt boxen aan huis geleverd met ingrediënten waar je een recept mee kunt maken. De prijzen van Hello Fresh zijn vergelijkbaar met die van Marley Spoon maar ik heb Hello Fresh nog nooit geprobeerd. Ik kan dus geen uitspraak doen over het kwaliteitsverschil, portieverschil… Ik koos voor de sushi bowl en de Vietnamese bahn mi voor 3-4 personen.

Pluspunten

De ingrediënten zagen er allemaal vers uit. Ze bleven ook lang goed. De kwaliteit van de zalm en van het vlees was echt goed. De smaak van de gerechten vond ik helemaal top en de ingrediënten pasten goed samen. De recepten waren heel duidelijk en we hadden geen problemen met het bereiden van het eten. Ze waren ook origineel want ik had ze allebei nog nooit gegeten. Ik kon zelf kiezen op welke avond de boxen geleverd werden zodat ik zeker thuis was. De website is heel duidelijk. De prijzen van de boxen vallen mee. Alles zit in de box behalve zout, peper en olijfolie. Je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten en welke ingrediënten je daarvoor nodig hebt want alles zit klaar in de box. Daardoor moet je dus ook in de winkel minder nadenken en ben je minder tijd kwijt.

37332321_10215457647182077_3001262965363048448_n.jpg

Minpunten

Ik koos toevallig voor twee gerechten waar komkommer inzit. Normaal gezien zitten de twee gerechten volledig apart maar er zat één wortel bij het andere gerecht en ik kreeg maar één komkommer in plaats van één voor elk gerecht. Ik had toevallig nog komkommer in huis maar ik denk dat het gerecht zonder komkommer ook wel had gesmaakt. Toch was het jammer! Er stond bij de gerechten dat ze voor 3-4 personen waren. Voor 3 personen vond ik de porties goed maar voor 4 vond ik het toch wat weinig. In de sushi bowl vond ik dat er heel veel rijst zat in vergelijking met de hoeveelheid groenten. Op de gerechten stond dat het 30 minuten duurde om ze te bereiden. We hebben met twee gekookt en het duurde toch wel 40 minuten.

Als student liggen de boxen net iets boven mijn budget maar wanneer je niet graag nadenkt over wat je gaat eten en je wil minder tijd in de winkel doorbrengen, kunnen de boxen een goed oplossing zijn. De kwaliteit van het eten en de smaak vind ik sowieso heel goed. Ik zou zeker aanraden om het eens te proberen.

Over het algemeen dus een aanrader! Klik hier om naar de website van Marley Spoon te gaan.

Liefs,

Jana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.