Q&A

Toen ik in mijn instastories vroeg of jullie graag een Q&A wouden zien op mijn blog, stemden jullie massaal op ‘ja’. Ik heb een paar zeer interessante vragen gekregen en ik ga deze voor jullie beantwoorden.

Hoelang train je al?

Ik ben begonnen met een half jaar enkel cardio te doen. Na dat half jaar, begon ik krachttraining te doen maar vooral met lichte gewichtjes en lichaamsgewicht. Ik train nu al twee jaar met zwaardere gewichten. Als je mijn periode van cardio en lichtere gewichten erbij rekent, train ik nu drie jaar. Ik schrik er zelf van want dat klinkt eigenlijk al best veel!

Ben je gelukkig?

Toen ik deze vraag kreeg, had ik net blok. Ik had hier toen zo een depressief antwoord op geformuleerd. Gelukkig voel ik me nu beter en ik voel me wel degelijk gelukkig. Ik vind het leven van een student niet altijd even makkelijk en ik ben ervan overtuigd dat ik later meer voldoening ga halen uit mijn werk maar ik heb niet te klagen. Ik heb een lieve vriend die er altijd is om mij te steunen en ik heb fantastische hobby’s zoals fitness, yoga, piano spelen, zingen… Ik ga gewoon blij zijn als ik mijn diploma heb want dat zal een hele last zijn die van mijn schouders valt.

Wat was je motivatie om te beginnen sporten?

Op een dag ging ik met mijn mama naar de fitness. We besloten cardio te doen en mijn hartslag ging direct de lucht in. Mijn mama en ik deden net hetzelfde terwijl haar hartslag eigenlijk nog helemaal niet hoog ging. Ik was meteen bekaf en dit was toch wel een ‘wake up call’ dat ik echt iets aan mijn conditie moest doen. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met sporten.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Als alles goed gaat ben ik over 5 jaar afgestudeerd, heb ik een leuke job of mijn eigen onderneming, ben ik getrouwd met mijn vriend en woon ik met hem in een mooi huis in een rustige buurt.

Wat is je grootste droom?

Ik wil gelukkig zijn met wat ik doe in mijn leven en ik wil een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Op welke doelen focus je?

Nu focus ik er vooral op dat ik gezond eet, genoeg beweeg en me mentaal goed in mijn vel voel. Ik wil binnenkort wat gaan cutten voor de zomer maar dit is voor mij eigenlijk geen prioriteit.

Hoe oud ben je?

Ik werd vorige maand 22.

Wat staat er in je top drie op je bucket list?

  1. Mijn eigen onderneming starten
  2. Trouwen met mijn vriend
  3. Een huis kopen

Ben je altijd al gepassioneerd geweest door fitness? Of ben je als kleutertje zoals veel meisjes begonnen met balletles?

Ik was eigenlijk nooit heel sportief. Ik heb verschillende sporten gedaan zoals zwemmen, dansen, atletiek… maar ik was nooit een hoogvlieger en deed het enkel voor het plezier. Ik had helaas een heel slechte conditie en bewoog veel te weinig. Het was niet dat ik sport echt haatte maar ik deed gewoon andere dingen liever zoals zingen en piano spelen. Als kind wou ik trouwens heel graag balletles volgen maar ik mocht niet van mijn mama omdat ze bang was dat ik anorexia zou krijgen . Later toen ik in het middelbaar zat, heb ik wel eens een les ballet geprobeerd maar het was niet echt mijn ding.

Wat is je favoriete supplement?

Ik gebruik heel vaak whey omdat ik het makkelijker vind om zo aan mijn eiwitbehoefte te komen. Daarnaast neem ik ook soms creatine maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat voor effect dat heeft op mij.happy protein

Volg je series en zo ja, welke dan?

Ik heb deze vraag al in mijn blogpost van maandag beantwoord. Klik hier om mijn blogpost ‘Sunshine Blogger Award te lezen.

Wat is je favoriete ijssmaak?

De persoon die deze vraag stelde, wist waarschijnlijk heel goed dat ik gek ben op ijs. Mijn lievelingssmaken zijn kokosnoot, strawberry cheesecake, salted caramel en cookies. Van een oreo McFlurry kan ik ook wel genieten.

benenjerrysantwerpen

Ziezo, hopelijk vond je het leuk om me wat beter te leren kennen in deze Q&A. Bedankt aan iedereen die vragen gesteld heeft!

Liefs,

Jana

2 thoughts on “Q&A

  1. emifitily says:

    Komt allemaal goed eens je afgestudeerd bent, blok is inderdaad een nachtmerrie! En ik heb ballet gedaan als klein meisje en snap de reactie van je mama maar al te goed! Mijn balletleerkracht had het lef om te zeggen dat ik wat “minder boterhammetjes” moest eten omdat ik te “dik” was om ballet te doen. Zo een dingen blijven je bij zeker als klein meisje. Gelukkig heeft ze mij niet geraakt en bleef ik het graag doen!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.