Review Philips Avance Blender

20180308_232036_0001

Een tijdje geleden ontving ik de Philips Avance Blender. In deze blogpost vertel ik jullie wat ik ervan vind.

blender2

Wat en waarom?

Ik was heel enthousiast toen ik te horen kreeg dat ik deze blender mocht testen. Op het eerste gezicht zag de blender er super uit. De twee bekers die erbij zaten en de pottenlikker, leken mij heel handig. Daarnaast kwam het goed uit dat ik deze blender mocht testen want ik had net onze blender kapot gemaakt door er een te dikke deeg in te doen (don’t try this at home, haha). Ik bak heel graag en maak ook vaak smoothies dus ik heb vaak een blender nodig. De blender kwam dus op het perfecte moment!

blender4

Pluspunten

De eerste keer dat ik de blender gebruikte, was ik al verbaasd. Wat een kracht heeft dit ding! Mijn smoothies zijn altijd heel snel klaar en zelfs havermout is direct gemixt in deze blender.  De gebruiksaanwijzing had ik niet nodig want de blender wijst zichzelf makkelijk uit. Alles behalve de blender zelf kan ook in de afwasmachine dus je hebt er niet veel opkuiswerk aan. Bij de blender zaten twee bekers die je rechtstreeks op de blender kan bevestigen. Heel handig voor als je graag een smoothie wil meenemen.

blender3

Minpunten

De mengkom is heel zwaar dus die kan je niet zo lang vasthouden. Dit is gelukkig meestal ook niet nodig.  Je kan de blender niet zomaar verplaatsen maar dat is ook niet de bedoeling van een blender. De blender staat goed vast met zuignapjes aan de onderkant. Hij neemt wel wat plaats in beslag in de keuken maar dat weet je waarschijnlijk wel als je een blender koopt. Het lawaai dat de blender maakt is redelijk luid. Dit zijn volgens mij allemaal logische minpunten aan een blender en meer kon ik er ook niet bedenken.

blender5

Zoals je kan zien ben ik zeer tevreden over de blender. Als je op zoek bent naar een blender of je houdt van smoothies, bakken… zou ik zeker aanraden om deze blender te kopen. Klik hier als je interesse hebt in de blender.

Liefs,

Jana
Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.