Snack tag: de beste tijd voor ijsjes is altijd

Ik kwam deze snack tag tegen op de blog van Debby. Het leek mij wel een leuk idee om deze over te nemen. Het is altijd leuk om het meisje achter de blog te leren kennen, toch? En nog leuker als het op een originele manier gebeurt! Klik hier als je Debby haar blog wil bezoeken.

Wat is je favoriete fastfood restaurant?

Ik eet eigenlijk niet heel vaak in een fastfoodrestaurant. Ik ga wel vaak iets halen. Het fastfood dat ik het liefste ga halen zijn frietjes, pitta of pad thai.

Zoete of zoute popcorn?

Ik lust ze allebei maar als ik moet kiezen, kies ik liever voor zoete. Zoute lijkt me wel beter als je minder kcal zou willen binnenkrijgen maar wees nu eerlijk: als je popcorn neemt in de cinema, ga je toch niet liggen nadenken over calorieën?

Wat is je favoriete ijsje?

Dit vind ik een moeilijke. Ik ben een echte ijsliefhebber en lust zo veel ijsjes graag! Als ik een smaak moet kiezen ga ik meestal voor speculaas, tiramisu, kokosnoot, cookies of pistache maar als ik iets nieuws zie, wil ik het altijd uitproberen. In de zomer ga ik soms ook wel voor frissere smaken zoals citroen en meloen.  Ik denk dat mijn echte favoriet strawberry cheesecake is maar die vind je helaas niet overal. Van Ben&Jerry’s ben ik echt een grote fan dus als ik een winkel van hen tegenkom, wil ik altijd wel een bolletje (of twee).

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt

Ik eet heel graag ijstaart natuurlijk. Crème au beurre-taart, marsepijnentaart en kaastaart vind ik ook heel lekker. Hieronder zie je de crème au beurre-taart en marsepijnentaart die mijn mama gemaakt had voor Oudejaarsavond.

 

Thuisbezorgd of zelf iets te snacken maken?

Als ik gezonde snacks wil, maak ik ze zelf maar als ik minder gezonde wil, dan koop ik ze. Gezonde snacks zijn vaak gezonder en lekkerder als je ze zelf maakt maar als het dan toch ongezond is, ga ik meestal geen moeite doen om zelf iets te maken. Deze gezonde snackballetjes maakte ik zelf en vond ik heerlijk.

snackbal

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Is dat een serieuze vraag of…? Haha ik ben een echt zoetebekje en zou altijd zoete dingen verkiezen boven andere. Geef mij dus maar die M&M’s! Al vind ik kaas ook lekker hoor.

Wat is je favoriete tussendoortje?

Ijsjes!! Dat zei ik hierboven ook al. Hieronder nog een coupe kinder bueno van Foubert.

foubert

Warme of koude appeltaart?

Warme met een bolletje ijs zoals jullie misschien wel konden raden. Buiten ijsjes eet ik vaak graag warme dingen. Zo eet ik veel liever gekookt of een soepje dan boterhammen.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Koffie, thee of cola light en als het echt warm is, een mikshake. Hieronder zie je een freakshake, heel lekker maar wel een echt bommetje. Als je dit ophebt, heb je er toch voor eventjes genoeg van.

freakshake

Welke snack ligt er naast je frieten?

Een frikadel spécial, een sitostick, een kaaskroket of een loempia.

frieten

Wat is je favoriete chipssmaak?

Ik eet niet zo vaak chips maar mijn favorieten zijn Cheetos Chipito en Bugles met geitenkaas en honing. Ik eet ook wel graag geribbelde chips van Lays met paprikasmaak of salt en pepper of de oven baked chips van Lays met mediterraanse kruiden.

Wat is je favoriete chocoladesmaak?

Ik denk dat ik hier Debby gelijk in moet geven. De Tony’s Chocolonely met zeezout en caramel vind ik echt geweldig. Daarnaast eet ik ook heel graag de witte zero chocolade van Cote d’Or. De fondant chocolade met pistache van Jacques (Callebout) vind ik ook echt heerlijk.

Ik denk dat ik nu toch eventjes ga snacken want ik heb er honger van gekregen haha. Wat is jullie favoriete snack? 

Liefs,

Jana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.