Overnight appeltaarthavermout

Hier ben ik weer met een nieuw receptje met havermout! Ik vind dat dit ontbijtje wel iets weg heeft van appeltaart, heerlijk! Vaak maak ik dit receptje voor een paar dagen zodat ik tijd kan besparen.

Wat heb je nodig? (voor één portie)

  • één appel
  • een snufje kaneel
  • 25 gram havermout
  • 15 gram rozijnen
  • 40 gram yoghurt
  • 10 gram amandelen
  • stevia
  • 70ml amandelmelk

Hoe bereid je het?

  1. Schil de appel en snijd hem in stukjes.
  2. Doe de appel in een kookpot en voeg stevia en kaneel toe.
  3. Laat de appel ongeveer een half uur op een laag vuurtje pruttelen tot de appel zacht genoeg is. Plet de appel een beetje tot je appelcompote hebt.
  4. Meng de havermout, de amandelmelk en de rozijnen in een kommetje en laat dit minimaal één uur in de frigo staan.
  5. Doe de appelcompote op de havermout. Doe daarop de yoghurt en als laatste de amandelen.
  6. Smakelijk!

Laat zeker een reactie achter als je dit recept gaat proberen!

Liefs,

Jana

14 thoughts on “Overnight appeltaarthavermout

  1. eefje20 says:

    Ik ben juist de laatste tijd meer opzoek naar recepten waarmee ik s’ochtends tijd kan besparen maar die ook gezond zijn! Dit klinkt heel goed 🙂 Ik bewaar hem in mijn favorieten

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.