Mijn favoriete momenten van 2017

2017 is weer een jaar dat voorbij gevlogen is. In deze blogpost deel ik met jullie mijn favoriete momenten. Helaas waren er ook wat mindere momenten maar die moeten er ook zijn en ik ben er sterker uitgekomen. Ik focus liever op het positieve. Daarom ga ik enkel in op de goede momenten in 2017.

Yoga

Ik startte dit jaar met yoga en ben niet van plan om er ooit nog mee te stoppen. Yoga brengt me tot rust en ik hou ervan om vooruitgang te zien. Ik doe nu ongeveer een half jaar yoga en ik kan al veel vooruitgang zien en voelen. Klik hier als je wil weten waarom en hoe ik met yoga begonnen ben.

FIBO

Ik ging dit jaar voor het eerst naar FIBO. Voor de mensen die niet weten wat dit is: FIBO is een grote fitness expo in Duitsland. Op FIBO ontmoette ik een paar van mijn idolen waar ik heel erg naar opkijk zoals Denice Moberg, Jessica Lauren Knehans en Anniek van Keulen. Klik hier als je mijn terugblik naar FIBO wil lezen.

Thailand

Ik maakte mijn eerste verre reis namelijk naar Thailand. Deze reis ga ik voor altijd onthouden. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik wil zeker nog verre reizen maken. Al helemaal nu ik de smaak te pakken gekregen heb. Klik hier als je wil zien hoe mijn reis naar Thailand eruitzag.

Instagram en blog groeiden

Ik ging dit jaar voorbij de 1000 volgers op instagram en kreeg voor de eerste keer producten toegestuurd om te reviewen. Ik deed ook mijn eerste gesponsorde winactie met fit.nl. Klik hier als je mijn reviews wil lezen. Ik kocht dit jaar mijn domeinnaam waar ik ook heel fier op ben!

ikfit

Een jaar met veel mooie momenten dus! Wat waren jouw favoriete momenten in 2017? Laat het mij weten in een reactie!

Liefs,

Jana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.