Mijn niet-fitte nieuwjaarswenslijst

Ik vertelde jullie vorige week wat er op mijn fitte nieuwjaarswenslijst stond, je kan deze blogpost bekijken als je hier klikt. Ik heb trouwens al eentje daarvan kunnen schrappen want ik heb eindelijk mijn eigen domeinnaam, joepie (cadeautje voor mezelf)! Blijkbaar waren jullie ook geïnteresseerd in wat er op mijn niet-fitte nieuwjaarswenslijst staat.  Dat ga ik jullie in deze blogpost vertellen.

1. Bril met transparant montuur

Ik ben een brillenmeisje en ben heel erg fan van de nieuwste brillenmode: een bril met een transparant montuur. De mooiste vind ik nog die met een licht kleurtje zoals champagne. Deze montuur vond ik op www.aceandtate.be.

transparante bril

2. Skinfinish

Een andere trend waar ik heel erg fan van ben is de skinfinish. Ik ben helemaal geen make up kenner maar ik vind dat het een heel mooie finishing touch geeft. Het lijkt alsof je huid ermee glanst (op de goede manier). Op de foto hieronder is het wat overdreen gedaan maar ik wou jullie gewoon tonen wat ik bedoelde. Deze Skinfinish kan je kopen bij MAC.

3. Tattoo

Ik weet nog niet 100% zeker of ik een tattoo wil maar ik vind zo eentje in je zij echt heel mooi. Ik zou sowieso nooit een tattoo nemen die altijd zichtbaar is. Ik zou ook liever een kleine tattoo nemen. Eens sleeve vind ik soms ook heel mooi maar ik zou me eraan storen dat het altijd in het zicht is. Hieronder zie je een voorbeeld van tattoos die ik heel mooi vind.

4. Wenkbrauwen laten doen

Ik heb nog maar één keer in mijn leven mijn wenkbrauwen laten doen en dat was door iemand die nog aan het leren was. Ik zou graag mijn wenkbrauwen eens laten doen door een gespecialiseerd wenkbrauwsalon zoals House of Brows in Antwerpen.

5. Selfiespiegel

Dit gaat misschien heel stom klinken maar op kot vind ik het zo moeilijk om mooie foto’s te maken voor instagram omdat we enkel een spiegel hebben waar er geen raam in de buurt is en mijn vriend trekt niet zo graag foto’s. Soms maak ik foto’s met zelfonstpanner maar dit neemt heel veel tijd in beslag omdat het moeilijk is om te weten of de camera goed staat, of je zelf goed staat… Daarom zou ik dus graag een staande spiegel hebben op kot die ik dan wel in het goede licht kan zetten. De spiegel hieronder vind ik heel leuk omdat je er ook sieraden in kunt opbergen. Je kan hem op bol.com kopen als je hier klikt.

SPIEGEL

Natuurlijk zijn er nog enkele dingen die ik graag zou willen zoals nog een paar dingen voor mijn blog maar dit waren de belangrijkste. Wat staat er op jullie wenslijst? Hebben jullie na de mijne te zien iets kunnen toevoegen? Laat het mij weten in de reacties!

Liefs,

Jana

2 thoughts on “Mijn niet-fitte nieuwjaarswenslijst

  1. Emifitily says:

    Zalig lijstje!! Die bril zou je supergoed staan 🙂 En amai ik wil ook echt een selfiespiegel hahaha echt gewoon jammer dat dat precies echt duur is 😮

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.