Mijn fitte nieuwjaarswenslijst

De meeste bloggers gebruiken een kerstmiswenslijst maar bij ons worden de cadeautjes enkel op nieuwjaar uitgedeeld. Wat ik dit jaar het liefste tussen mijn pakjes zou willen zien staan, deel ik in deze blogpost.

Yogamat

Ik doe nu al een tijdje yoga maar ik heb nog steeds geen echte yogamat. Ik gebruik meestal een speelmat van de ikea, de gewone mat of een sportmatje dat eigenlijk niet zo handig is voor yoga. Als ik een mat zou mogen kiezen, dan kies ik deze op de afbeelding hieronder. Ik ken niet veel over yogamatten maar ik vind het design van deze mat prachtig. De mat komt van https://www.hellohappyshop.com/shop.

Yogamat-NEPAL-02

Eigen domeinnaam

Zoals jullie kunnen zien heeft mijn blog geen eigen domeinnaam. Ik heb de laatste tijd wat moeten sparen omdat ik graag op skireis wil gaan en ik heb deze zomer geen vakantiejob kunnen doen. Als ik wat geld over zou hebben, zou dit toch wel het eerste zijn dat ik ermee zou willen kopen.

Yoga block en strap

Af en toe zouden een yoga block en een yoga strap toch handig zijn om mij te helpen bij bepaalde poses. Ik ben nog niet super lenig en het lijken me ook gewoon een leuke hebbedingetjes. De yoga block en strap hieronder vond ik op bol.com. Klik hier als je hem zelf graag wil kopen. Deze set kost 8,46 euro.

9200000071896785

Gymshark bh en trui

Op black friday, wou ik het setje hieronder graag kopen. Helaas was de bh al uitverkocht in mijn maat. Daarom, zou ik deze toch nog graag cadeau krijgen. Ik vind bijpassende fitnesskleren zo mooi!

CharcoalChalkPink_3_of_6_1440x

Op de hoodie van gymshark op de foto hieronder ben ik ook echt verliefd. Hij ziet er super zacht en comfy uit en ik vind de kleur en het model echt schitterend. Ik hou echt van crop tops en hoodies. Deze hoodie zou ook perfect gaan op mijn nieuwe gymshark legging (op de foto hierboven). Deze kledingsstukken komen van www.gymshark.com.

cropped_raw_hoodie_pink_3_of_6_1440x

Er staan natuurlijk nog meer dingen op mijn lijstje maar dit waren de meest fitness gerelateerde. Zouden jullie de rest ook willen zien? Of zijn jullie enkel geÏnteresseerd in mijn fitnesswenslijst? Laat het mij zeker weten in een reactie!

Liefs,

Jana

4 thoughts on “Mijn fitte nieuwjaarswenslijst

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.