Review Madam Bakster (the guilt free bakery)

Ik wou al heel lang eens een taartje gaan eten bij Madam Bakster. Ook al is de bakkerij vlakbij mijn kot, toch kwam het er niet van. Eergisteren vond ik eindelijk de tijd om een taartje te gaan proeven.

Taartjes gemaakt zonder geraffineerde suiker en dierlijke producten? Klinkt goed, dacht ik. Zoals sommigen misschien weten, probeer ik ook meer vegan te eten. Alleen twijfelde ik wel een beetje of deze taartjes wel lekker zouden zijn. Ik ben een echt zoetebekje en ik lust wel graag gezonde gebakjes maar af en toe heb ik toch nood aan iets met suiker. Mijn liefde voor chocolade en ijsjes is ook gewoon té groot.

Ik koos voor de daisy (romige banaan kokos) taart. Mijn vriend koos voor de heidi (passionele chocolade mango) taart. De hoeveelheid was voor mij perfect. Het taartje was iets zwaarder dan dat van mijn vriend dus hij vond zijn stuk iets te weinig. We vonden het allebei super lekker. Mijn vriend had helaas een beetje spijt dat hij dat van mij niet gekozen had, haha.

21193036_10213013890529688_8681327294451395619_n

De bakkerij is heel gezellig ingericht. Het personeel is super vriendelijk. Ik volg Madam Bakster al een tijdje op instagram (@madambakster) en ik herkende de eigenares meteen. Ik kijk erg naar haar op. Ze studeerde aan de UGent zoals ik nu doe en ze is heel goed bezig met haar zaak. Je kan de taarten ook online bestellen en ophalen op verschillende plaatsen in België. Het lijkt me zo leuk om een bedrijf rond een gezonde levensstijl op te starten en dan nog eens succesvol te worden ook! Het lijkt me veel werk maar volgens mij is het ondanks het vele werk een super leuke job.

Naast taarten verkoopt Madam Bakster ook popcorn, chocolade, granola, repen… en je kan er ook gaan brunchen. Op een schap stond het kookboek dat je kan kopen voor als je zelf eens een lekker taartje wil maken!

Ik was aangenaam verrast. Ik zou iedereen aanraden om eens een taartje te gaan proeven of er eentje te bestellen. Ik ga alvast zeker nog eens terug!

Wil je graag een taartje bestellen of een bezoekje brengen? Bezoek dan zeker de website www.madambakster.be.

Bron foto 3 taarten: www.madambakster.be

One thought on “Review Madam Bakster (the guilt free bakery)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.