Terugblik FIBO 2017

Zoals de meesten onder jullie al weten ben ik twee weken geleden voor de eerste keer naar FIBO gegaan. In deze blogpost zal ik schrijven wat ik ervan vond.

Vorig jaar wou ik eigenlijk al naar FIBO gaan maar toen was ik nog niet zo lang bezig met bodybuilding en wist ik eigenlijk ook helemaal niet (of te laat) dat FIBO bestond. Ik was toch jaloers toen ik zag dat andere mensen hun fitnessidolen ontmoet hadden op FIBO. Daarom besloot ik dat ik het volgende jaar wel zou gaan.

Ik keek dus al een tijdje uit naar dit fitnessevenement. Ik verwachtte dat het heel groot zou zijn. Ik ging vooral naar FIBO om mijn idolen te kunnen ontmoeten maar ik was niet van plan om voor iemand heel lang in de rij te staan. Uiteindelijk vind ik dat dit ook nog steeds gewoon mensen zijn. Uren staan aanschuiven om iemand eens te kunnen ontmoeten vind ik dus een beetje overdreven. Dat is ook de reden waarom ik niet bij Michelle Lewin gegaan ben. Ik was ook een beetje bang dat ik teleurgesteld zou worden omdat mijn fitnessidolen in het echt zich misschien beter zouden voelen dan iedereen rond zich. Gelukkig was dit onterecht.

17883605_10211682437564196_7887194484296965260_n

De personen waar ik bijgegaan ben zijn Denice Moberg, Jessica Lauren en Anniek Van Keulen. Ik had verwacht dat ik zou moeten aanschuiven voor Denice maar blijkbaar was dit helemaal niet het geval! Ik vond Denice echt super lief en schattig. Ze heeft mij zelfs een eiwitreep gegeven! Daarnaast heeft ze ook een foto van ons samen op haar instastory gepost met een hartje erbij en een filmpje waar ik ook op te zien was.
Zoals jullie kunnen zien sta ik met Jessica en Anniek tegelijk op de foto. Het klinkt misschien vreemd maar toen ik mijn arm rond hen sloeg voelden hun tailles zo strak! Ze zagen er super goed uit. Nadat ik een foto had genomen vertelde ik nog dat ik ze allebei volg op instagram en bedankte ik hen voor de motivatie die zij mij dagelijks geven. Ze reageerden heel vriendelijk.
Er waren nog mensen die ik graag eens had willen ontmoeten zoals Nochtli, Savannah Prez en Yanita Yancheva maar die heb ik blijkbaar alledrie net gemist.

17883676_10211690503325835_2606968959564265668_n

Naast mijn fitnessidolen waren er natuurlijk enorm veel standjes met alles wat ook maar een beetje met fitness te maken had. Ik wou graag iets kopen bij MyProtein en GymQueen maar helaas waren beide standjes veel te druk toen ik voorbij kwam. Bij Gymshark wou ik misschien ook wel iets kopen maar helaas was bijna alles al uitverkocht. FIBO was heel groot maar eigenlijk minder groot dan ik had verwacht. Op een paar uurtjes waren we toch echt wel rond en zijn we nog even naar de Dom van Keulen geweest.

Wil ik volgend jaar teruggaan? Zeker weten! Eén dag is zeker genoeg maar ik ben heel blij dat ik geweest ben. Toen ik weer thuis was, heb ik echt nog even nagenoten. Vooral dan omdat ik een paar van mijn fitnessidolen ontmoet had. Ik had ineens nóg meer motivatie om voor mijn doelen te gaan, zeker nu dat ik eens in ‘real life’ kon zien wat je allemaal kan bereiken als je hard werkt. Vroeger begreep ik nooit hoe mensen zo obsessief fan van iemand kunnen zijn maar nu begrijp ik het toch een beetje beter. Mijn idolen hebben dingen bereikt die ik heel graag wil bereiken en dat is zo motiverend om te zien. Ik vind het nóg motiverender als ze dan in het echt nog eens een goed karakter blijken te hebben.

Conclusie: ik heb er heel erg van genoten. See you next year, FIBO!

 

One thought on “Terugblik FIBO 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.