Mijn top 5 fitnessidolen

Zoals elk meisje dat met fitness bezig is, heb ik natuurlijk mensen waar ik heel erg naar opkijk. Hieronder deel ik met jullie welke de belangrijkste zijn.

1. Kayla Itsines (@Kayla_Itsines)

17103711_1450169471694200_3778010369683902336_n

Mijn allereerste fitnessidool was Kayla Itsines omdat haar programma het eerste programma was dat ik volgde. Daarvoor deed ik soms wel al wat machines in de fitness maar niets consistent. Wat ik heel mooi vind aan Kayla Itsines is dat zij echt vrouwen fysiek én mentaal sterker wil maken. Daarnaast post ze ook bijna elke dag vrouwen die haar guide volgen die heel mooie resultaten behaald hebben. Ze zorgt dat iedereen eens in de schijnwerpers komt.

2. Dorine (@DorineFitt)

17505178_1660925600590320_6706101628719154078_o.jpg

Het tweede model waar ik naar begon op te kijken was Dorine. Ik volgde haar al een tijdje en ik zag dat ze heel veel vooruitgang maakte. Zij was anders dan Kayla Itsines, gespierder en eigenlijk wou ik ook wel wat een vollere look krijgen dan Kayla Itsines. Ik was na een tijdje haar guides ook een beetje beu en wou wel eens echt met gewichtheffen beginnen. Omdat Dorine eigenlijk de enige was die ik een beetje kende die dat deed, heb ik haar om hulp gevraagd. Ondertussen zijn we al meer dan een jaar verder en ik vind dat ze op die tijd heel veel vooruitgang gemaakt heeft. Gisteren was haar eerste wedstrijd en ze werd tweede! Ik kijk erg op naar haar voor haar doorzettingsvermogen en ze heeft echt een killerbody!
3. Amanda Finnie (@AmandaFinniee)

647468625

Amanda Finnie heeft eigenlijk een beetje het lichaam van mijn dromen. Ze is even oud als ik en ik vind het gek dat mensen op die leeftijd al zo veel bereikt hebben. Laatst heb ik besloten om intuitive eating te doen in plaats van alles te tracken. Toen ik nog twijfelde zag ik op Amanda’s profiel dat zij nog nooit getrackt heeft, ook geen calorieën. Toen ik dat zag, besloot ik ervoor te gaan want als zij dit kan bereiken zonder te tracken, dan kan ik dat toch ook?

4. Ray Sedrak (@the_nattyprofessor)

15319098_257534171328253_8313677616147982752_n

Ray Sedrak is eigenlijk de enige mannelijke fitnesser waar ik echt naar opkijk. Ik kijk meestal meer op naar vrouwen omdat ik mezelf er meer mee kan associëren. Voor mij is Ray heel speciaal omdat ik zó veel van hem geleerd heb! Hij geeft bijna dagelijks super interessante informatie op zijn snapchat en in zijn instagramcaptions. Meestal gaat deze informatie over flexible dieting maar ook over training, supplementen… Ik heb verschillende dingen die hij zei uitgeprobeerd en ik heb hem nog nooit ongelijk kunnen geven! Hij is ook heel vriendelijk. Ik heb hem al een paar keer een berichtje gestuurd en hij antwoordt altijd. Het leukste van al was nog dat hij mij eens een shoutout gegeven heeft. Ik was echt gelukkig!

5. Lauren Drain (@laurendrainfit)

Laurendrainfit30

Lauren Drain is denk ik één van de populairste fitnessmodellen. Haar foto’s zijn soms wat pikant maar ik vind heel leuk dat ze interactief is met haar volgers. Ze heeft ooit eens een foto van mij geliket en mij een shoutout gegeven op snapchat! Wat ik ook leuk vind is dat ze zich niet probeert aan te trekken wat anderen denken. Natuurlijk is dit niet makkelijk. Ze was vroeger onzeker over haar quads omdat die erg gespierd zijn maar ik vind het heel mooi!

Zo, dit was mijn top 5. Ik hoop dat ik een paar van mijn fitnessidolen kan zien op FIBO. Gaan jullie ook naar FIBO? Naar wie kijken jullie op? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Jana

3 thoughts on “Mijn top 5 fitnessidolen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.