Skireis Zillertal

​Na de examens was het tijd voor een welverdiende vakantie met vrienden. Mijn vriend en ik zijn gek op skiën en gaan dus ook elk jaar. Dit jaar besloten we naar Zillertal te gaan.

We verbleven in een appartement in Vorderlanersbach, een gezellig klein dorpje. We moesten 30 meter stappen naar de piste, perfect dus. Het appartement zelf was ook heel mooi, proper en ruim.

We hebben vijf dagen geskied. Twee dagen hadden we iets slechter weer maar de andere drie waren zalig. Ook met slecht weer gingen we skiën want wij zijn geen opgevers! Het uitzicht is echt prachtig bij goed weer. Al die witte bergen zijn zó mooi.

We hebben elke dag op de piste gegeten wat ik persoonlijk wat duur vond maar wel lekker! In het begin probeerde ik de gezondste keuzes te maken maar uiteindelijk had ik iets van ‘ik ben op reis, ik ga gewoon genieten en eten waar ik zin in heb’.

Elk jaar word ik beter in skiën. Dit jaar was mijn doel om te leren carven en dit is op de laatste dag ook goed gelukt! Mijn vriend is een snelle skiër en ik kan hem elk jaar beter bijhouden. Zo snel als hem zal ik echter nooit zijn want hij overdrijft soms een beetje. Ik ben dit jaar ook voor de eerste keer een stukje buiten piste gaan skiën. Het ging niet vlot maar het was wel een leuke ervaring. Ik was onder de lift aan het skiën en veel mensen riepen naar mij want een meisje buiten piste, dat zie je niet vaak.

Ik heb dus heel erg genoten van mijn skivakantie en vooral van het eten, uitzicht en meest van al van het skiën zelf natuurlijk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.