review Syntha-6 Edge Chocolate Milkshake en Myprotein Impact Whey Protein van trysupps

Ik was heel gelukkig toen ik van www.trysupps.nl hoorde dat ik een paar supplementen mocht uittesten! Hieronder ga ik vertellen wat ik van deze supplementen vond.

Syntha-6 Edge Chocolate Milkshake

20170115_1613331

Deze milkshake bevat 4,5 gram koolhydraten, 3,7 gram vet en 24 gram eiwit wat neerkomt op 155 calorieën. Heel goede macro’s dus! De milkshake vulde goed en dat voor maar 155 calorieën! Ik mixte dit poeder met water zoals op het pakje stond. Het rook heerlijk naar chocomelk. De nasmaak was helaas iets minder goed dan chocomelk maar voor deze macro’s zou ik nog steeds voor deze gaan! Wat mij opviel was dat deze milkshake heel dik was maar dat vind ik wel lekker. Ik vond het ook niet fris genoeg maar dat was mijn eigen schuld want ik had geen water uit de frigo genomen. Ik denk dat het ook wel lekker zou zijn met een paar ijsblokjes!

Myprotein Impact Whey Protein

20170116_1634321

Deze shake bevat 3,2 gram koolhydraten, 1,7 gram vet en 18 gram eiwit, 101 calorieën dus. Er bestaan soorten whey zoals isolaat die in verhouding meer eiwit bevatten maar die gebruik ik zelf niet vaak omdat ik ze meestal veel minder lekker vind. Ik heb deze whey gemixt met kokosmelk. Ik had de smaak ‘banoffee’ gekregen maar wist helemaal niet wat dat was. Ik ben dat dus eens gaan opzoeken en het bleek een soort bananentaart te zijn. De shake smaakte dus heel erg naar banaan. De smaak vond ik eerst wat wennen maar daarna vond ik het heel lekker, ook niet te zoet. Ik vond de combinatie met de kokosmelk wel lekker omdat dit een frisse smaak gaf.

Ik zou zeker aanraden om bij www.trysupps.nl te bestellen omdat je eerst eens alles kan testen zonder dat je een hele doos hoeft te kopen van iets wat je misschien niet lekker of effectief vindt. Ik vond de smaken niet de allerbeste maar dat is dan ook waarom je ze test!

xoxo,

Jana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.