Eerste blogpost

Hey iedereen!

Ik heb getwijfeld om een blog te maken maar heb uiteindelijk dan toch besloten om het te doen! Ik ben zelf niet iemand die vaak blogs leest dus wist ik ook niet goed of ik dat dan van anderen moest verwachten. Ik schrijf wel graag dus ik dacht ook wel ‘waarom ook niet’ dus hier is hij dan.
Ik zal beginnen met mezelf even voor te stellen: mijn naam is Jana. Ik ben 20 jaar en woon in België. Ik studeer handelswetenschappen aan de Ugent en ben daarnaast vooral bezig met fitness en alles wat daarmee te maken heeft. Ik doe vooral krachttraining en cardio en qua voeding doe ik aan flexible dieting. Misschien kan ik daar wel eens een blogpost over schrijven want ik heb al gemerkt dat veel mensen dit niet kennen.
Ik heb ook een instagram die gaat over mijn ‘fitness journey’ nl. ‘fitstagramsix’. Als jullie meer willen weten, mag je het altijd vragen of ideetjes voor mijn blogposts zijn ook altijd welkom. Voor mijn volgende blogpost was ik misschien van plan om iets te vertellen over vreetbuien, motivatie… Zo, de eerste blogpost zit er alweer op. Tot de volgende!

img_20160621_174832

xoxo Jana

5 thoughts on “Eerste blogpost

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.